Inici
Qui som
Com Arribar
Seccions
Orfeó
Cinema
Taller d'Artistes Reunits
Curs de Pintura
Ball - Sala Fred Astaire
Teatre
Botifarra
Pinzellades
150è Aniversari
50 Aniversari Orfeó
Fira Modernista
Imatges
Contacta'ns
 


Lucia BéresôváPortem 150 anys de cant coral de l'existència de la nostra Societat Coral Joventut Terrassenca. L'any 1968 es creà l'Orfeó, enguany a punt de participar en l'efemèride, actualment sota la direcció de Lucia Béresôvá i format per uns vint-i-cinc cantaires.

La seva presidenta és Dolors Cantero. Com a cor d'homes i a tall de referència documental som qui representem a Clavé en l'Antologia Històrica de la Música Catalana, gravació que s'inicià a finals de 1969 i es finalitzà a principis de 1970, actualment en disc compacte. Tenim un bon coixí de guardons, incomptables actuacions i ara mateix, el ple desig de mantenir-nos actius sense defallença. Anirem informant de les activitats a desenvolupar. 


La nostra secció Coral, es van desplaçar entre el 5 i el 9 d'octubre 2017 a Polònia, concretament a la població de  Szczecin  on van participar junt amb 13 corals més, totes de Polònia excepte la nostra en un Concurs de Corals i cada una va interpretar quatre peces. En el nostre cas, varem rebre un premi especial per una actuació “a capella” i el primer premi del Concurs. Enhorabona a tots ells.

 
Top