Inici
Qui som
Com Arribar
Seccions
Orfeó
Cinema
Taller d'Artistes Reunits
Curs de Pintura
Ball - Sala Fred Astaire
Teatre
Botifarra
Pinzellades
150è Aniversari
50 Aniversari Orfeó
Fira Modernista
Imatges
Contacta'ns
Obres
 


Lucia BéresôváPortem 162 anys de cant coral de l'existència de la nostra Societat Coral Joventut Terrassenca. L'any 1968 es creà l'Orfeó, actualment sota la direcció de Lucia Bérešová i format per uns vint-i-cinc cantaires.

La seva presidenta és Dolors Cantero. Com a cor d'homes i a tall de referència documental som qui representem a Clavé en l'Antologia Històrica de la Música Catalana, gravació que s'inicià a finals de 1969 i es finalitzà a principis de 1970, actualment en disc compacte. Tenim un bon coixí de guardons, incomptables actuacions i ara mateix, el ple desig de mantenir-nos actius sense defallença. Anirem informant de les activitats a desenvolupar. 

Si vols formar part del nostre Orfeó, ens pots trobar tots els dimecres a partir de les 8 de la tarda a la nostra Entitat.

Per informació:  Dolors, telef. 696096164  o bé a Contactes


FESTA MAJOR 2019 - TERRASSA


El dissabte 29 de juny, i dins dels actes de la Festa Major de Terrassa, va tenir lloc un concert al pati de la Casa Alegre de Sagrera interpretat per l'Orfeó Joventut Terrassenca.

El públic assistent va omplir sobradament l'aforament de seients, amb un èxit total, doncs el seu repertori va ser de diverses cançons del món, presentades per una parella d'artistes de la Secció de Teatre, que van donar una espurna d'humor.

Molt bé per tots ells, estem orgullosos de la seva professionalitat i bon fer.

El nostre Orfeó també ha actuat recentment a diverses poblacions d'Eslovàquia el primer cap de setmana d'Octubre 2019


 
Top