Inici
Qui som
Com Arribar
Seccions
Orfeó
Cinema
Taller d'Artistes Reunits
Curs de Pintura
Ball - Sala Fred Astaire
Teatre
Botifarra
Pinzellades
150è Aniversari
50 Aniversari Orfeó
Fira Modernista
Imatges
Contacta'ns
 

Acaba de néixer SingFusió, un nou projecte vocal a Terrassa!

Desde la "Coral Joventut Terrassenca" i el cor "Veus Evohè", i dirigit per la Lucia Beresova i en Lluís Yera, neix amb molta força, amb una idea moderna i fresca, per oferir la possibilitat a tots aquells nois, noies i joves que vulguin desenvolupar el seu talent musical, trobar nous amics, fer concerts i grans projectes amb altres grups, solistes i musics interessants de casa nostra i arreu d'Europa, molta alegria i diversió.

El projecte està dividit en tres grups:MiniFusió, HappyFusió i SingFusió.

MiniFusió,

nens i nenes d'entre 4-6 anys. Ha de servir per iniciar-se en el cant i les dinàmiques que pretenem portar, jocs amb oïda i ritme, desde un enfoc molt lúdic i amb molta presència de percussió i moviment. 
Descobrirem el món de la música a través de les cançons, moviment, colors, percussió, oïda i instruments musicals.

Ens trobarem els dimarts de 5:30 a 6:30 a la seu de la coral Joventut Terrassenca.

HappyFusió,

nens i nenes entre 7-10 anys. Començarem a disfrutar de nous repertoris, com musicals infantils, a millorar la técnica vocal, moviment, ajuntar el cant amb el nostre cos, i divertir-nos junts. Crearem la música junts cada dimecres de 5:30 a 6:30, a la seu de la coral Joventut Terrassenca.

SingFusió,

treballarem amb veus blanques a partir dels 11 anys, l'assaig serà els dimecres de 7 a 8:30. El repertori serà d'una gran qualitat i treballat amb dinamisme i rigor, per tal de treure el màxim resultat sense perdre el gaudir de cantar. Farem concerts a Terrassa i tambè fora, arreu de Cataluya i a l'estranger, amb una gran importància de la part escènica (moviment,vestuari, llums, projeccions,...)

Si vols cantar en un grup diferent i créixer amb nosaltres, apunta´t ja als castings. Es faran els propers dimecres 7,14 i 21 de juny a les 17:30 a la seu de la coral Joventut Terrasenca. La inscripció obligatoria la pots fer al correu singfusio@gmail.com. Sisplau digue'ns quin dia et va millor venir i també algunes paraules sobre tu.

Si vols més informació o inscriure't, escriu a singfusio@gmail.com o bé en aquesta mateixa web, només cal fer "click" a Singfusio.

No t'ho pensis, la volem liar parda, i et volem amb nosaltres de còmplice!!!


..
Durant l'any 2017 es va crear unes veus musicals joves, amb el nom de Singfusió, que van fer el seu debut el dia 7 de gener 2018 a l'Ateneu Terrassenc, acompanyats de les dues corals que els apadrinen: El nostre orfeó del Coro Vell i les Veus Evohé, que sota la dirección de Lucia Beresova i Lluís Yera, ens van deleitar la jornada amb unes magnifiques interpretacions 
Top