Societat Coral Joventut Terrassenca

Més de 160 anys creant Cultura
 

TALLER D'ARTISTES REUNITS

Autor: José María León

      

El Taller d'artistes reunits  (TAR), va ser creat per en Josep Mª Permanyer i Roca, pintor de reconeguda solvència, que va estar a la nostra Entitat per un espai de vuit o nou anys, fins a la seva precipitada mort el 14 de maig de 2015

En aquest espai, s'hi apleguen un bon nombre de persones que tenen en comú la seva afecció per la pintura i en el que cada un i al seu aire, s'expressen mitjançant els pincells tot allò que porten dins, en un ambient de companyonia i bon fer.  Amb opció de disposar de la guia i els consells d'un expert que els assessori, o bé d'un professional que els ensenyi si les nocions de pintura son escasses.

Si la idea et sembla adient, vine a les nostres instal.lacions de 4 a 8 de la tarda, o contacta amb nosaltres mitjançant aquesta Web
La tasca d'aquestes persones no s'acaba només amb els pinzells, la bona companyia i els consells dels més experts, sinó que es trasllada molt més enllà, com per exemple: En les habituals celebracions de qualsevol esdeveniment imaginable i en la cervesa al cafè de l'Entitat en acabar la jornada de pintura. 


CONCURS  INTERN  DE PINTURA  -  TEMA:   PRIMAVERA 2021

Hem començat l'any 2021 amb confinament, i no era qüestió de quedar-nos a casa mirant la "tele". Haviem de fer allò que més ens agrada que és pintar. És per aquest motiu que el Coro Vell ha organitzat aquest concurs de pintura limitat exclussivament als socis de l'Entitat. No es tracta de qui ha guanyat, encara que a tots ens faci il.lusió quedar en primer lloc, sinó de participar i gaudir de la pintura. 

Esperem que a partir del 12 d'abril la situació vagi millorant i ens poguem retrobar a les nostres instal.lacions. Aquesta serà la data en que la cafeteria de l'Entitat a càrrec de Prodis es posi en marxa de forma definitiva, encara que amb limitacions. Moltes gràcies a tots per participar.

Primer Premi

Elsa Rodríguez


Segon Premi

Isabel Valero

Tercer Premi

Olga Fernández

"Click" per engrandir la fotoUNA MOSTRA DE LES PINTURES DELS NOSTRES ARTISTES

 

Feu "click" a les imatges per engrandir-les

 
Correo
Llamada