Societat Coral Joventut Terrassenca

Més de 160 anys creant Cultura
 

SALUTACIÓ DEL PRESIDENT


.........          

Benvolguts companys


Aquesta Societat fundada al 1858, amb més de 160 anys d'història i dedicada a la Cultura, ha tingut i té en el sí de l'Entitat diverses seccions quina tasca altruísta ha estat sempre la divulgació de la Cultura en general.

Al llarg dels anys, ha tingut de forma rotativa i ininterrompuda, aquestes seccions complementàries a l'activitat Coral, que li han donat vida i raó de ser. Han estat de les més diverses facetes, com ara: esperanto, futbol, ciclisme, excursionisme, escalada, esbart, sardanes, bastoners, recretativa, políglota, literaria, fotogràfica, cinema, joc de cartes, escacs, gimnàstica, teatre, pintura, liceo, i altres seccions que d'una manera o altra han estat presents a l'Entitat.

Cada secció té uns objectius i una vida pròpia. Amb aquesta web podreu tenir una idea de la marxa de nostra entitat: organització, activitats, agenda, notícies… així com un apartat per a cada secció, i malgrat la situació de pandèmia que estem patint, es van mantenint els contactes entre els associats i les seccions operatives dins de les limitacions.

Tot això vol dir, que hem estat capaços de mantenir viva la Societat Coral Joventut Terrassenca i que hem estat més de 160 anys Creant Cultura a la nostra ciutat de Terrassa. Fét que procurem que la Corporació Municipal conegui de les nostres activitats i ens ajudin a continuar com a mínim 160 anys més.

En aquesta pàgina Web hi ha també una part destinada a la vostra participació, on podreu incloure opinions, fotos, aportacions, enllaços…  que seràn benvinguts i tenint present que sempre hi ha cabuda per un altra Secció que pugui i vulgui afegir-se amb nosaltres.


Esperant la vostra opinió i participació, rebeu una salutació.    

Antoni Justo Abad

President                                                                   

 
Correo
Llamada