Societat Coral Joventut Terrassenca

166 anys "creant" Cultura
 

SECCIO DE CINEMA  / ONE SHOT

La Secció de Cinema i Vídeo de la Societat Coral Joventut Terrassenca, es va creat fa més de 70 anys, pels Germans Joan i Josep Casamada i Biosca. Aquestes persones tenien una botiga de productes fotogràfics i cinematogràfics al carrer Sant Francesc, en front del "Coro Vell" i van ser els impulsors de la Secció de Fotografia i Cinema Amateur a la nostra Entitat. Pensem que en aquella època no existia el video ni les càmeres de fotografiar i de filmar tal com les entenem ara, ni molt menys els telèfons mòbils, que eren ciencia ficció. 

Estem parlant de quan les càmeres fotogràfiques duien un carret de fotos a l'interior i que s'havia de revelar en un laboratori, i de quan les filmadores més noves eren de Super 8 amb un "cassette" que s'havia de dur a revelar als laboratoris especialitzats, abans de poder veure les filmacions. Posteriorment, s'havia de posar una pista magnètica per la reproducció del sò i després sonoritzarles amb música extreta dels discs de vinil.

coordina i col-labora en les diverses activitats que es duen a terme a la Sala d'Actes, amb representacions teatrals, projecció de pel.lícules i manteniment de les instal-lacions.

Aquesta secció, al igual que les altres, està oberta a tothom que vulgui participar de les seves activitats i al mateix temps està oberta també a canvis en el seu format i l'aportació d'idees innovadores.

Per tant, si ets "youtuber", "ticktoker", cineasta, o un grup d'amics que busqueu un lloc on reunir-vos amb una afició en comú, contacteu amb nosaltresCERTAMEN ONE SHOT 

Un dels certàmens cinematogràfics que organitza la nostra Entitat, és el Pla Seqüència (actualment ONE SHOT).   

Vol ser la continuïtat del famós "Concurs del Rotllo" que durant les dècades dels anys 70, 80 i fins i tot els 90 van delectar als espectadors, amb films que s'havien de presentar sense revelar i la projecció era pública sense que ningú (ni el propi autor) hagués vist abans les imatges.

Ara, aquest concurs del ONE SHOT es fa amb caràcter internacional i s'ha de presentar pel.lícules de entre 3 i 30 minuts de durada en un sol pla. És a dir, sense talls i sense montar, filmat d'una sola tirada sense parar. Aquí hi ha la dificultat afegida que es pretén en aquest Certàmen.

Web pròpia del Certàmen:  Feu "click"  AQUI  o bé a la imatge de OneShot

 
Correo
Llamada